Vliegen tips

Vliegen is een hele praktische vormen van reizen. Je bent snel op je bestemming en je hoeft er weinig voor te doen. Maar al met al kan er redelijk wat rompslomp bijkomen, zoals de bagage, inchecken en soms het lange wachten. Het is verstandig om goed voorbereid te zijn. Hieronder een aantal tips om uw vliegvakantie goed te laten verlopen.

Reispapieren

Controleer ruim van te voren of je paspoort, visa of andere reisdocumenten nog geldig zijn. Het kan soms weken duren om het te vernieuwen en het is zeer zeker een probleem als je er pas achterkomt bij het inchecken op het vliegveld.

Inpakken

Maak uiterlijk een week van te voren een lijst van spullen en kleding die je mee wilt nemen op vakantie. Vergeet vooral ook niet pleisters, aspirines en eventueel reispillen. Als je lijst compleet is, controleer vervolgens of alles in een koffer past en niet te zwaar is. Als het te zwaar is moet je bijbetalen of spullen achterlaten.

Waar ga je naar toe?

Bereid je voor op de het lans waar je naar toe gaat. Zijn er speciale gewoontes waar je rekening mee moet houden? Is het een warm, koud, droog of nat land? Probeer eventueel een paar woordjes te leren om vriendelijk te zijn, zoals ‘hallo’, ‘tot ziens’, ‘ja’, ‘nee’, ‘alstublieft’, enz. Er zijn leuke handige boekjes te koop die je prima maar kunnen helpen, ook bij problemen.

Denk ook eens aan een Fly Drive vakantie Turkije. Op deze wijze kun je grote afstanden overbruggen en veel van Turkije zien.

Meer reistips

Hobi.nl
Turkije Vakantieland – Uw vakantie naar Turkije begint met uw reis naar TurkijeVakantieland.nl
Turkije
2Link.be
Vakantie turkije

← Back