Hotels in Turkije

Voor u hebben we de beste hotels in Turkije geselecteerd. Heeft u een goede suggestie, laat het ons weten via het formulier onderaan de pagina.

Hotels in Antalya

Royal Wings

Hotel Royal Wings Resort is gelegen aan het prachtige zandstrand aan de kust van Lara. Dit prachtige 5 sterren hotel werd in 2005 geopend. Het hotel beschikt over een prachtig kinderparadijs. Er zijn 3 buitenzwembaden met maar liefst 10 waterglijbanen. Daarnaast is er een groot pretpark met diverse attracties voor de kinderen.

Hotel Titanic Resort

Hotel Titanic Resort is een schitterend 5 sterren hotel geheel in de stijl van de meest luxe cruiseschepen. De inspiratie mag duidelijk zijn gelet op de naam Titanic. Het hotel is zeer rijk voorzien van de beste faciliteiten om ervoor te zorgen dat jong en oud een perfecte vakantie zal hebben in Hotel Titanic.

Hotel Limak Lara

Hotel Limak Lara is onderdeel van de hotelketen Limak Hotels en bestaat pas sinds 2006. Limak Lara ligt aan het strand van Lara in Antalya en is een van de grootst opgezette resorts in die streek. Het hotel is uitgerust met eigen privéstrand en meerdere buitenzwembaden + aquapark.

Delphin Imperial

Heerlijk ontspannen in een weelderige luxe? Dat kan in het prachtige Delphin Imperial, voorzien van een privé-strand van ruim 200 meter lang!

Hotels in Bodrum

Hotel Diamond of Bodrum

Hotel Diamond of Bodrum is Turkije op z’n mooist. Het centrum van Bodrum ligt op loopafstand en je kunt er de lekkerste cocktails proeven. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zeer geslaagde vakantie in Bodrum, Turkije!

Hotels in Finike

Hotel Presa Di Finica

Overwinteren? Hotel Presa Di Finica Resort is een All Inclusive resort in Turkije. Presa di Finica ligt echt letterlijk aan het strand en is mede vanwege de scherpe prijs/kwaliteit verhouding al jarenlang een van de populairste hotels aan de kust van Turkije.

← Back